Θερμοπρόσοψη Τιμές – Κόστος

Διαβάστε παρακάτω πιο αναλυτικά τον πίνακα για θερμοπρόσοψη τιμές. Δείτε πληροφορίες και τιμές για κάθε ένα υλικό που απαιτείται για την θερμοπρόσοψη ξεχωριστά, καθώς και τιμές για πλήρεις λύσεις εξωτερικής θερμομόνωσης που παράγει η εταιρεία μας, με βέλτιστη λύση το πλήρες σύστημα για εξωτερική θερμομόνωση Durosol eXternal. Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Η τιμή εργασίας αφορά έργα άνω των 100μ2.

Επιπλέον υλικά για θερμοπρόσοψη

Οικονομικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Smart Pack

Επιπλέον πληροφορίες για την θερμοπρόσοψη


Η θερμοπρόσοψη αυξάνει την εμπορική αξία του ακινήτου σας και μειώνει την συνολική κατανάλωση ενέργειας σε kwh/m² με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει την Υψηλή Ενεργειακή Ταυτότητα του Κτιρίου. Η θερμοπρόσοψη προσφέρει αρχιτεκτονική ελευθερία στην όψη του κτιρίου, με οδηγό τις τεχνικές λύσεις και την υποστήριξη από την εταιρεία μας, να γίνει εύκολα, ταχύτατα και αποτελεσματικά από τα συνεργαζόμενα και εξειδικευμένα συνεργεία της αγοράς.
Επίσης με την θερμοπρόσοψη επιτυγχάνεται να μην δημιουργούνται θερμογέφυρες στις εξωτερικές κολώνες του κτιρίου και στα δοκάρια, όπως συμβαίνει στην δικέλυφη τοιχοποιία, με αποτέλεσμα την χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση της κατασκευής.
Στην θερμοπρόσοψη τα επιχρίσματα ( κόλλες, χρωμοσοβάς ) είναι πολύ πιο ελαφριά, βιομηχανικώς παραγόμενα και ελαστικά, με αποτέλεσμα να μην παρουσιάζονται ρηγματώσεις. Τέλος, το σεισμικό φορτίο είναι
μειωμένο και δεν παρουσιάζονται διαφορές στην ποιότητα και την υφή της τελικής επιφάνειας, σε αντίθεση με τον κλασικό σοβά.

 

Βασικά πλεονεκτήματα θερμοπρόσοψης DUROSOL External

Εκμεταλλευόμαστε την θερμοχωρητικότητα των δοκιμών στοιχείων του κτιρίου με αποτέλεσμα να προστατεύουμε τους τοίχους από τις καιρικές συνθήκες πετυχαίνοντας έως και 60% εξοικονόμηση ενέργειας.
Κερδίζουμε 6% ωφέλιμου χώρου αφού δεν παρεμβαίνουμε στο εσωτερικό του κτιρίου. Η διπλή εξωτερική τοιχοποιία μπορεί να αντικατασταθεί από μονή εξωτερική τοιχοποιία – θερμοπρόσοψη, με αποτέλεσμα να κερδίζονται έως και 6m² ωφέλιμου χώρου κάθε 100m².

Σε περίπτωση αμόνωτου κτιρίου υπάρχει εξοικονόμηση ενέργειας έως 60%, πάντα με προσοχή στην ποιότητα και το πάχος των υλικών και στο τοπικό κλίμα της περιοχής.
Εφαρμόζοντας θερμοπρόσοψη στους τοίχους με τα ενδεικτικά μεγέθη του θερμομονωτικού υλικού 3ης γενιάς Durosol μπορούμε να μειώσουμε τις θερμικές απώλειες ως και 67%!

Ποσοστιαία μείωση απώλειας ενέργειας σε αναλογία με πάχος θερμομονωτικού υλικού durosol

Παρατηρούμε ότι όσο το πάχος του θερμομονωτικού υλικού αυξάνεται, ο συντελεστής θερμοπερατότητας μειώνεται.

θερμοπερατότητα θερμομονωτικού υλικού σε σχέση με το πάχος του.

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό του durosol external καθώς η απαράμιλλη ποιότητα και οι σταθερές του ιδιότητες σε βάθος χρόνου, σε συνδυασμό με την εφαρμογή της θερμοπρόσοψης όπου καταργούνται οι θερμογέφυρες του κτιρίου, περιορίζει ως και 60% τις απώλειες ενέργειας και προστατεύει την κατασκευή από τις θερμικές καταπονήσεις.

Η εταιρεία Fragoulakis παρέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη για την εξασφάλιση της αποτελεσματικότητας και αρτιότητας του έργου σας, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!