ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

DUROSOL

Το DUROSOL είναι προϊόν μελέτης, έρευνας και εξελίξεων 17 ετών, για το οποίο σας παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Οικολογικό Το DUROSOL δεν περιέχει κλειστές κυψέλες με FREON και CO2,αλλά κλειστές κυψέλες αέρος.

Περισσότερα …

Μονωτικά Υλικά

Διαθέτουμε μονωτικά υλικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!  Παράδοση σε όλη την Ελλάδα! Τα μονωτικά υλικά που ακολουθούνται από ένα * είναι παραγωγής μας, όσα ακολουθούνται άπο δύο ** είναι προϊόντα τα οποία εισάγουμε απευθείας

Περισσότερα …

Φελιζολ – Διογκωμένη Πολυστερίνη

Η διογκωμένη πολυστερίνη (EPS – Expanded PolyStyrene) δεν είναι τίποτα άλλο από την επιστημονική ονομασία του γνωστού σε όλους μας φελιζόλ. Πρόκειται για ένα ελαφρύ άσπρο υλικό φτιαγμένο από πλαστικούς κόκκους, με αρκετές χρήσεις, ιδιαίτερα τη θερμομόνωση και τις οικοδομές.

Περισσότερα …

Light Fill

Το Light Fill είναι τρίμμα πολυστηρερνίου, που μπορεί να αντικαταστήσει ποιοτικά τον περλίτη ως υλικό πλήρωσης, όπως θα διαβάστε και παρακάτω.

Περισσότερα …

Φελλός

Ο Φελλος είναι ένα αδιάβροχο υλικό με σπογγώδη μορφή, το οποίο το λαμβάνουμε από τον φλοιό της φελλοφόρου βελανιδιάς, που κυρίως ευδοκιμεί στην Πορτογαλία. Αν και αρκετοί δεν το γνωρίζουν, ο φελλός έχει σημαντικά πλεονεκτήματα και μοναδικά αποτελέσματα στην ηχομόνωση και την αντικραδασμική μόνωση, ενώ μην ξεχνάμε ότι ο φελλός προσφέρει και σημαντική θερμομόνωση.

Περισσότερα …