ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Μονωτικά υλικά

DUROSOL

Το DUROSOL είναι προϊόν μελέτης, έρευνας και εξελίξεων 17 ετών, για το οποίο σας παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Οικολογικό Το DUROSOL δεν περιέχει κλειστές κυψέλες με FREON και CO2,αλλά κλειστές κυψέλες αέρος.

Περισσότερα …

Μονωτικά Υλικά

Διαθέτουμε μονωτικά υλικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!  Παράδοση σε όλη την Ελλάδα! Τα μονωτικά υλικά που ακολουθούνται από ένα * είναι παραγωγής μας, όσα ακολουθούνται άπο δύο ** είναι προϊόντα τα οποία εισάγουμε απευθείας

Περισσότερα …

Μονωτικά υλικά
Διογκωμένη Πολυστερίνη μονωτικό υλικό

Φελιζολ – Διογκωμένη Πολυστερίνη

Η διογκωμένη πολυστερίνη (EPS – Expanded PolyStyrene) δεν είναι τίποτα άλλο από την επιστημονική ονομασία του γνωστού σε όλους μας φελιζόλ. Πρόκειται για ένα ελαφρύ άσπρο υλικό φτιαγμένο από πλαστικούς κόκκους, με αρκετές χρήσεις, ιδιαίτερα τη θερμομόνωση και τις οικοδομές.

Περισσότερα …

Light Fill

Το Light Fill είναι τρίμμα πολυστυρενίου, που μπορεί να αντικαταστήσει ποιοτικά τον περλίτη ως υλικό πλήρωσης, όπως θα διαβάστε και παρακάτω.

Περισσότερα …

Μονωτικό υλικό τρίμμα πολυστυρενίου
φελλός: ηχομόνωση και αντικραδασμική μόνωση

Φελλός

Ο Φελλος είναι ένα αδιάβροχο υλικό με σπογγώδη μορφή, το οποίο το λαμβάνουμε από τον φλοιό της φελλοφόρου βελανιδιάς, που κυρίως ευδοκιμεί στην Πορτογαλία. Αν και αρκετοί δεν το γνωρίζουν, ο φελλός έχει σημαντικά πλεονεκτήματα και μοναδικά αποτελέσματα στην ηχομόνωση και την αντικραδασμική μόνωση, ενώ μην ξεχνάμε ότι ο φελλός προσφέρει και σημαντική θερμομόνωση.

Περισσότερα …

Γκρι Πολυστερίνη EPS 80

Το γραφιτούχο μονωτικό υλικό Eps 80 Grey αποτελεί μια επιλογή στα μονωτικά υλικά καθώς περιέχει γραφίτη που προσδίδει επιπλέον ιδιότητες στην θερμομόνωση. Τα σωματίδια γραφίτη υψηλής καθαρότητας που είναι ενσωματωμένα στα σφαιρίδια μόνωσης, αντανακλούν την ακτινοβολούμενη θερμότητα.
Ο γραφίτης είναι ανακλαστικό ή αντανακλαστικό υλικό οπότε συνδυαστικά με την πολυστερίνη χαμηλώνει το λ=0.031 του υλικού. Η μόνωση EPS 80 Grey αποτελείται από διογκωμένα σφαιρίδια πολυστυρένιου, βελτιώνοντας τις τιμές U. Οι θερμομονωτικές πλάκες με γραφίτη EPS 80 grey μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συστήματα θερμοπρόσοψης, τοιχοποιίας κτλ.
Η επιλογή μιας οικονομικά αποδοτικής μονωτικής πλάκας όπως το EPS 80 grey σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε το κόστος χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα ή τη θερμική απόδοση.
Χαρακτηριστικά :

  • Το Eps 80 grey είναι ελαφρύ υλικό βάρους και κόβεται εύκολα με εργαλεία κοπής σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα.
  • Υψηλή αντοχή στην ανάπτυξη μούχλας.
  • Εξαιρετικά ανθεκτικό, εάν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές.
  • Οικονομικά αποδοτικό

Περισσότερα