ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Οι παράγοντες  για το ποια μέθοδος μόνωσης ταράτσας ταιριάζει καλύτερα σε κάθε περίπτωση είναι αρκετοί, ανάλογα με την παλαιότητα της κατοικίας, την υφιστάμενη κατάσταση της υπάρχουσας μόνωσης, το μέγεθος της χρήσης που θα γίνει, καθώς επίσης και του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Στο σημείο αυτό πρέπει να γνωρίζετε ότι σε όποια μέθοδο και αν καταλήξετε πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Τα υλικά σε μια μόνωση διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο για την  θερμομόνωση της ταράτσας που θέλουμε να επιτύχουμε και τα αποτελέσματα που περιμένουμε από την μόνωση που θα εγκαταστήσουμε. Εμείς για όλες τις μονώσεις, είτε πρόκειται για εξωτερική θερμομόνωση ή μονώσεις ταρατσών, χρησιμοποιούμε το θερμομονωτικό υλικό Durosol το οποίο οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει και παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο.

Χαρακτηριστικά Durosol στις Μονώσεις Ταρατσών
Μονώσεις που διαρκούν για 100 χρόνια!

 • Έχει την υψηλότερη θερμομονωτική ικανότητα (βλ. πιστοποιήσεις) για μονώσεις ταρατσών.
 • «Αναπνέει» άρα δεν έχουμε συσσώρευση υγρασίας στην επιφάνεια του μονωτικού.
  Προσοχή! Τα μονωτικά υλικά με κλειστές κυψέλες δεν «αναπνέουν» και δημιουργούν προβλήματα συσσώρευσης υγρασίας. Στις μονώσεις ταρατσών που χρησιμοποιούνται υλικά που δεν «αναπνέουν» οι χώροι γίνονται ανθυγιεινοί, απαιτείται συχνός εξαερισμός και συχνά παρατηρούνται φαινόμενα υγροποίησης υδρατμών και μετέπειτα μούχλα.

 • Οι θερμομονωτικές & μηχανικές ιδιότητες του DUROSOL παραμένουν αμετάβλητες στις μονώσεις ταρατσών, ακόμα & με την πάροδο 100 ετών!

 • Δίνεται με εγγύηση 10 ετών για μονώσεις ταρατσών και άλλες μονώσεις, όπως την εξωτερική θερμομόνωση.
 • Είναι υγιεινό, διογκώνεται με ατμό, δεν περιέχει επιβλαβή αέρια όπως freon ή CO2 και δεν καταδικάζεται από περιβαντολογικές οργανώσεις, όπως η εξηλασμένη πολυστερίνη (βλ. Η μαύρη λίστα της Greenpeace).

 • Δεν απορροφάει-κατακρατάει υγρασία και δεν προσβάλλονται οι θερμομονωτικές του ιδιότητες από την υγρασία και το νερό.

Συστήματα μόνωσης

Μόνωση ταράτσας Light Roof 10ετή εγγύηση

Η πιο ελαφριά θερμομόνωση ταράτσας της αγοράς!

Ψάχνετε για ελαφριά μόνωση ταράτσας; Η εταιρεία μας σαν πρωτοπόρα και εξειδικευμένη στις μονώσεις δημιούργησε το σύστημα Durosol Lght Roof το οποίο παρέχουμε κατά αποκλειστικότητα. Το Durosol Light Roof αποτελεί την πιο οικονομική λύση της αγοράς, ταυτόχρονα εγγυάται άψογα θερμομονωτικά αποτελέσματα και το βάρος της εφαρμογής δεν ξεπερνά τα 9kg/m². Συγκεκριμένα το παραπάνω σύστημα είναι το πλέον κατάλληλο για κτίρια κατασκευασμένα πριν το 1980 και για κτίρια που οι ταράτσες τους δεν αντέχουν πολύ βάρος. Στην συνέχεια μπορείτε να ενημερωθείτε για την διαδικασία εφαρμογής, τα στάδια και το κόστος για τη μόνωση ταράτσας Light Roof.

Περισσότερα …

Μόνωση ταράτσας Durosol Light Roof plus Γρανιτοπλακάκι

Η καλύτερη λύση για μονώσεις ταρατσών με πλήρη βατότητα!

Ένα ακόμα ελαφρύ σύστημα μόνωσης ταράτσας είναι το Durosol Light Roof Plus. Δημιουργήσαμε το σύστημα Durosol Light Roof Plus προκειμένου να ικανοποιήσουμε αυτούς που ψάχνουν για ελαφριά μόνωση ταράτσας και παράλληλα βατότητα για άλλες χρήσεις ( π.χ. τοποθέτηση τραπεζιών, καρεκλών, σκάλες κλπ ). Η μέθοδος που αναπτύξαμε εγγυάται υψηλά θερμομονωτικά αποτελέσματα και στεγάνωση της ταράτσας. Στην εφαρμογή μοιάζει αρκετά με την μέθοδο Light Roof όμως στην τελική επίστρωση τοποθετείται πλακάκι. Έτσι όπως αναφέραμε και προηγουμένως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άφοβα την ταράτσα τοποθετώντας σημειακά φορτία. Στη συνέχεια μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα υλικά που χρησιμοποιούνται, τα στάδια και τα κόστη του συστήματος για μόνωση ταράτσας.

Περισσότερα …

Άλλες μονώσεις ταρατσών

Πέρα από τις εγγυημένες λύσεις που προσφέρει μόνο η εταιρεία μας, υπάρχουν δύο ακόμα τρόποι μόνωσης, η συμβατική και η ανεστραμμένη μόνωση της ταράτσας. Ειδικότερα η συμβατική μέθοδος είναι ο παραδοσιακός τρόπος για μονώσεις ταρατσών, παρόλα αυτά ο τρόπος που εφαρμόζεται και τα υλικά που χρησιμοποιούνται ( π.χ. ασφαλτόπανο ) δεν μας επιτρέπουν την παροχή εγγύησης, αφού με την πάροδο του χρόνου η μόνωση θα χάσει την θερμομονωτική της ικανότητα. Η ανεστραμμένη μόνωση γίνεται ακριβώς αντίθετα με την συμβατική και σε αυτή την περίπτωση μόνωσης δεν παρέχουμε εγγύηση, αφού έχει αρκετά μειονεκτήματα έναντι της μόνωσης Light Roof Plus. Στην συνέχεια μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις  μονώσεις ταρατσών που προαναφέραμε.

Περισσότερα …

Υγρομόνωση και στεγανοποίηση ταράτσας

Κατά κύριο λόγο υπάρχουν δύο επιλογές για στεγανοποίηση ταράτσας, η επικόλληση ασφαλτοπάνου και τα επαλειφόμενα. Η εταιρεία μας παρέχει και τις δύο επιλογές, όμως για πολλούς λόγους προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη λύση της υγρομόνωσης με επαλειφόμενα, καθώς όπως θα δείτε παρακάτω έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα.

Περισσότερα …

Πλεονεκτήματα Light Roof Plus έναντι Ανεστραμμένης Μόνωσης

 • Πολύ πιο ελαφριά λύση (ως και 5 φορές πιο ελαφριά με βάρος το πολύ 40kg/m²).
 • Είναι πιο οικονομική επιλογή.
 • Προσφέρει την ίδια στεγάνωση, θερμομόνωση και βατότητα.
 • Προσφέρει εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.
 • Δίνεται με εγγύηση 10 ετών από την εταιρεία μας.

Πλεονεκτήματα Light Roof έναντι Συμβατικής Μόνωσης

 • Πολύ χαμηλό βάρος ανά μέτρο, μέχρι 9kg/m², σε σχέση με την συμαβατική βάρους είναι περίπου 40-50kg/m².
 • Πολύ μικρότερο πάχος κονιάματος σε σχέση με την τσιμεντοκονία.
 • Μικρότερο κόστος σε σχέση με τις συμβατικές μόνωση θερμομόνωσης και στεγανοποίησης. Περίπου 23€/m2 έναντι 26€/m2.
 • Δεν είναι ανάγκη να ξηλωθεί η επιφάνεια, της μόνωσης, αν στο μέλλον σκεφτείτε να χτίσετε κάτι πάνω από την ταράτσα.
 • Δίνεται με εγγύηση 10 ετών από την εταιρεία μας.

Ζητήστε μας προσφορά!

Φόρμα Προσφοράς