Στηρίζουμε τα Ελληνικά Προϊόντα

Ελληνικά Προϊόντα – Μονωτικά υλικά

Η εταιρεία παραγωγής και εμπορίας μονωτικών υλικών «Αφοι Φραγκουλάκη Ο.Ε.», παρά την υφιστάμενη οικονομική κρίση και τη συμπίεση της αγοράς, συνεχίζει να επιμένει στα Ελληνικά Προϊόντα. Η πλειοψηφία των προϊόντων μας παράγεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη μονάδα μας στον Ασπρόπυργο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το μονωτικό υλικό 3ης γενιάς, DUROSOL. Το πρωτοποριακό αυτό ελληνικό προϊόν αποτελεί αποτέλεσμα μελέτης 17 ετών, ενώ η μοναδική του ποιότητα έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001 : 2008. Μάλιστα μετά από εκτενείς εργαστηριακές μελέτες έχει λάβει και την πιστοποίηση CE.

Μεταξύ άλλων σε εμάς μπορείτε να βρείτε και άλλα Ελληνικά προϊόντα, όπως το υλικό επικόλλησης FGL-Thermo I και το βασικό επίχρισμα FGL-Thermo III, που χρησιμοποιούνται κατά βάση στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol External.

Επίσης στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε και άλλα Ελληνικά προϊόντα που παράγουμε και πουλάμε, όπως Χρωμοσοβά αλλά και το ασυναγώνιστης ποιότητας θερμομονωτικό πλακίδιο Durosol Tile, που είναι η καλύτερη λύση για να αποκτήσει πλήρη βατότητα η ταράτσα σας.

Μάλιστα το κράτος για να διευκολύνει την ανάγκη των καταναλωτών για την αγορά μονωτικών υλικών για μονώσεις ταρατσών ή για εξωτερική θερμομόνωση, έχει θέσει σε ισχύ πρόγραμμα επιδότησης έως και 70%! Μη χάσετε την ευκαιρία λοιπόν, ενημερωθείτε άμεσα για το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ οίκον, όπου μπορείτε να πάρετε μεγάλη επιδότηση και παράλληλα να αγοράσετε από εμάς ποιοτικά Ελληνικά Προϊόντα.

Εκτός αυτού να σας ενημερώσουμε πως συνεργαζόμαστε και με μια πρωτοπόρα πλατφόρμα, προϊόν της επιχειρηματικής σκέψης και δραστηριότητας μιας ομάδας νέων Ελλήνων. Στην πλατφόρμα αυτή, που ονομάζεται myConstructor, μπορείτε να βρείτε αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία για να πραγματοποιήσετε οποιοδήποτε έργο σας όπως μονώσεις (μονωση ταρατσαςθερμομονωση), κουφωματα, ανακαινιση, Βαψιμο ΣπιτιουΠροκατασκευασμενα Σπιτια και άλλες οικοδομικές εργασίες. Πρόκειται για μια πρωτοπόρα πλατφόρμα, στην οποία μπορείτε να αναρτήσετε δωρεάν το έργο σας και να λάβετε εν συνεχεία προσφορές από συνεργεία που έχουν ήδη αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες. Όταν λοιπόν θεωρείτε ότι έχετε λάβει αρκετές προσφορές μπορείτε να επιλέξετε όποιο συνεργείο θέλετε, συνυπολογίζοντας το οικονομικό σκέλος της προσφοράς τους, την περιγραφή και την πιθανή επικοινωνία που είχατε μαζί τους, αλλά ιδιαίτερα και τις αξιολογήσεις που έχουν λάβει. Για να επισκεφθείτε το site ή ακόμα και να ανεβάσετε κάποιο έργο, πατήστε εδώ.
myconstructor logo
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από την φόρμα επικοινωνίας εδώ ή να μας καλέσετε στο 210 574 74 74