ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Η επιλογή των κουφωμάτων που θα τοποθετήσετε στην οικία σας αποτελεί μια σημαντική αγοραστική απόφαση από άποψη χρημάτων αλλά και χρησιμότητας. Στην εταιρεία Fragoulakis διαθέτουμε και τις 2 πιο συχνά επιλέξιμες μεθόδους επένδυσης της οικίας σας ή του εργασιακού σας χώρου. Αναφερόμαστε στα κουφώματα PVC και στα κουφώματα αλουμινίου.

Οι δύο αυτές επιλογές επένδυσης είναι εκείνες που επικρατούν σήμερα στην αγορά με εκείνη των κουφωμάτων αλουμινίου να αποτελεί μια διαχρονική και παραδοσιακή επιλογή και των καινοτόμων κουφωμάτων PVC να έχει ήδη κατακτήσει ένα μεγάλο μερίδιο της πίτας.

Η επιλογή ανάμεσα στα κουφώματα PVC και τα κουφώματα αλουμινίου γίνεται καθαρά με βάση τις ανάγκες σας, το χώρο τοποθέτησης και το οικονομικό ποσό που είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε. Και τα δύο παρουσιάζουν πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές, με αυτά των PVC να ξεχωρίζουν σχετικά με τη σχέση τιμής-απόδοσης.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC

Ελληνικά Κουφώματα εξαιρετικής κατασκευής!

 • Είναι θερμομονωτικά.
 • Προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

 • Έχουν αντοχή στις καταπονήσεις και τα καιρικά φαινόμενα.

 • Είναι ασφαλή και παρέχουν σιγουριά.
 • Έχουν υψηλή ηχομόνωση.

 • Είναι αρκετά οικονομικά σε σχέση με τα οφέλη και τις επιδόσεις τους.
Περισσότερα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Ελληνικά Κουφώματα υψηλής τεχνολογίας!

 • Υπάρχει η επιλογή των ενεργειακών κουφωμάτων για εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Προσφέρουν υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης σε συνδυασμό με τον κατάλληλο υαλοπίνακα (τζάμι).

 • Παρέχουν ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας.

 • Έχουν ανθεκτική και συμπαγή κατασκευή.
 • Είναι γνωστά για τις μηχανικές τους αντοχές και ιδιότητες.

Περισσότερα

Κουφώματα PVC & Αλουμινίου

Επιλέξτε τα κουφώματα που σας ταιριάζουν!

Τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν αυτά τα δύο είδη επένδυσης του ακινήτου σας μπορεί να θεωρηθούν από πολλούς παρόμοια. Παρόλα αυτά, υπάρχει μια τάση του καταναλωτικού κοινού να στρέφεται πλέον κατά βάση στα κουφώματα PVC. Τα σύγχρονα κουφώματα PVC έχουν καταφέρει να εξαλείψουν πλέον και τα 2 μειονεκτήματα που είχα παρουσιάσει στην αρχή της εισόδου τους στην αγορά. Αυτά ήταν:

 1. Ευαισθησία στον ήλιο.
 2. Μικρά επίπεδα στιβαρότητας.

Βέβαια, όπως είπαμε αυτά τα χαρακτηριστικά εμφανίστηκαν κατά βάση σε παλαιότερα μοντέλα και τα εξελιγμένα μοντέλα σπάνια εμφανίζουν κάποια διάβρωση από την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο πια. Επίσης, τα καινούρια PVC πλέον, διαθέτουν εσωτερικές στρώσεις αλουμινίου κάτι που τα καθιστά εξίσου στιβαρά και ασφαλή με τα αλουμινίου.

Από όσα αναφέραμε παραπάνω βέβαια, αυτά τα δύο μειονεκτήματα είναι μηδαμινά σε σχέση με τα οφέλη που μπορούν να σας προσφέρουν τα κουφώματα PVC.  Εσείς και ο χώρος που θέλετε να επενδύσετε με κουφώματα όμως είναι δύο κατασταλτικοί παράγοντες που θα σας οδηγήσουν στην επιλογή σας ανάμεσα σε κουφώματα αλουμινίου και PVC. Τα συνθετικά κουφώματα αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή τόσο σε σχέση τιμής όσο και επίδοσης.

Στην εταιρεία Fragoulakis συνεργαζόμαστε με εξωτερικούς προμηθευτές από τους οποίους και εμπορευόμαστε κουφώματα αλουμινίου και PVC . Έχουμε επιλέξει προσεκτικά τους προμηθευτές μας αλλά και τα συνεργεία τοποθέτησής τους έτσι ώστε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ζητήστε μας προσφορά!

Φόρμα Προσφοράς