Ελληνικά Προϊόντα

 Μονωτικά Υλικά

Η εταιρεία παραγωγής και εμπορίας μονωτικών υλικών “Αφοι Φραγκουλάκη Ο.Ε.”, παρά την υφιστάμενη οικονομική κρίση και τη συμπίεση της αγοράς, συνεχίζει να επιμένει στα Ελληνικά Προϊόντα. Η πλειοψηφία των προϊόντων μας παράγεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη μονάδα μας στον Ασπρόπυργο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το μονωτικό υλικό 3ης γενιάς, DUROSOL. Το πρωτοποριακό αυτό ελληνικό προϊόν αποτελεί αποτέλεσμα μελέτης 17 ετών, ενώ η μοναδική του ποιότητα έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001 : 2008. Μάλιστα μετά από εκτενείς εργαστηριακές μελέτες έχει λάβει και την πιστοποίηση CE.

Μεταξύ άλλων σε εμάς μπορείτε να βρείτε και άλλα Ελληνικά προϊόντα, όπως το υλικό επικόλλησης FGL-Thermo I και το βασικό επίχρισμα FGL-Thermo III, που χρησιμοποιούνται κατά βάση στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol External.

Επίσης στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε και άλλα Ελληνικά προϊόντα που παράγουμε και πουλάμε, όπως Χρωμοσοβά αλλά και το ασυναγώνιστης ποιότητας θερμομονωτικό πλακίδιο Durosol Tile, που είναι η καλύτερη λύση για να αποκτήσει πλήρη βατότητα η ταράτσα σας.

Μάλιστα το κράτος για να διευκολύνει την ανάγκη των καταναλωτών για την αγορά μονωτικών υλικών για μονώσεις ταρατσών ή για εξωτερική θερμομόνωση, έχει θέσει σε ισχύ πρόγραμμα επιδότησης έως και 70%! Μη χάσετε την ευκαιρία λοιπόν, ενημερωθείτε άμεσα για το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ οίκον, όπου μπορείτε να πάρετε μεγάλη επιδότηση και παράλληλα να αγοράσετε από εμάς ποιοτικά Ελληνικά Προϊόντα.