ΚAINOTOMA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ &
ΜΟΝΩΣHΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Εξωτερική Θερμομόνωση

Durosol External

Μόνωση Ταράρσας

Durosol Light Roof

Durosol Πρωτοπόρο Θερμομονωτικό Υλικό 3ης Γενιάς

Στα συστήματα Durosol External και Durosol Light Roof που έχουν σχεδιαστεί από την εταιρεία μας χρησιμοποιείται αποκλειστικά το θερμομονωτικό υλικό 3ης γενιάς Durosol. Έρχεται με 10 έτη εγγύηση, ενώ έρευνες έχουν αναδείξει πως οι μονωτικές ικανότητες και οι μηχανικές ιδιότητες του DUROSOL μένουν αναλλοίωτες και με την πάροδο 100 ετών.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

Υποχρεωτικό πεδίο Υποχρεωτικό πεδίο Υποχρεωτικό πεδίο
Μήνυμα

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα θα λάβετε την οικονομική προσφορά για τις μονώσεις σας.

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Εξειδικευμένα Συστήματα Μόνωσης

Durosol External

Κορυφαίο σύστημα εξωτερικής μόνωσης τοίχων. Σχεδιάστηκε και παρέχεται αποκλειστικά από την εταιρεία μας με 10 έτη εγγύηση.

Δείτε Περισσότερα..

Durosol Light Roof

Πρωτοπόρο σύστημα μόνωσης ταράτσας και το πιο ελαφρύ της αγοράς. Σχεδιάστηκε και παρέχεται κατά αποκλειστικότητα από την Fragoulakis. Ιδανικό για παλιά κτίρια με χαμηλή στατική επάρκεια.

Δείτε Περισσότερα..

Ενεργειακά Κουφώματα

Τα ενεργειακά κουφώματα, γνωστά και ως θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα, υπόσχονται να σας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χρημάτων & ενέργειας! Η ειδική κατασκευή τους με υαλοπίνακες με αργκόν συμβάλουν στην ηχομόνωση και τη μείωση θερμικών απωλειών. Ζήστε άνετα ακόμη και σε μεγάλα αστικά κέντρα!

Δείτε Περισσότερα..

Στεγανοποίηση

Η στεγανοποίηση παραμένει ένας από τους παραδοσιακούς τρόπους υγρομόνωσης. Γνωστά ευρέως για αυτή την εργασία είναι τα ασφαλτόπανα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα επαλειφόμενα. Στην εταιρεία Fragoulakis θα σας παρουσιάσουμε πόσο υπερέχουν από τα ασφαλτόπανα τα επαλειφόμενα και κυρίως εκείνα των σιλανικών ρητινών καθώς μπορούν να σας γλιτώσουν χρόνο και χρήματα.

Δείτε Περισσότερα..