Πατητή σε επαγγελματικούς χώρους

Είστε Επαγγελματίας; Δείτε τα πολλαπλά οφέλη και τις επιλογές που θα σας δώσει η Πατητή

Η πατητή τσιμεντοκονία γενικότερα έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια, αν και χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά πριν δεκαετίες. Βεβαίως το υλικό έχει αλλάξει πολύ με την πάροδο του χρόνου και έχει εξελιχθεί, καθώς από την εποχή που ο κάθε μάστορας έφτιαχνε μόνος του το κονίαμα έχουμε φτάσει σε βιομηχανικώς παραγόμενα κονιάματα, με πρώτο και καλύτερο την 100% ελληνική πατητή τσιμεντοκονία FGL Patiti.

Ιδιαίτερα μάλιστα επιχειρηματίες και γενικά επαγγελματίες προτιμούν ολοένα και περισσότερο το κονίαμα αυτό για την επικάλυψη των πάσης φύσεως επαγγελματικών τους χώρων. Αυτό συμβαίνει γιατί η πατητη γενικότερα αλλά και το ολοκληρωμένο σύστημαPatiti Style που σας παρέχουμε αποκλειστικά, προσφέρει ένα ιδιαίτερα εξεζητημένο στυλ και ύφος, με εντυπωσιακά καλαίσθητα αποτελέσματα. Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς άλλωστε είναι ότι πιο κατάλληλο για διακοσμηση τοιχου, όπου απαιτείται μια εμφάνιση που θα συνδυάζει άψογα το μοντέρνο με το παραδοσιακό.

Αυτό το αντιλήφθηκαν αρκετά νωρίς και άρχισαν να την εμπιστεύονται, ειδικά από τη στιγμή που καταφέρνει ταυτόχρονα να συνδυάζει και άλλα εξίσου σημαντικά οφέλη, όπως τη διαχρονικότητα, την ευκολία καθαρισμού, την μεγάλη προσαρμοστικότητα αλλά και την αυξημένη υγιεινή. Από τη στιγμή μάλιστα που όλα αυτά παρέχονται σε μια απολύτως προσιτή και λογική τιμή, εύκολα καταλαβαίνετε γιατί η ζήτηση της είναι συνεχώς αυξανόμενη.

Μερικές ενδεικτικές περιπτώσεις που προτιμούν συχνότερα το σύστημα Patiti Style είναι οι εξής:

Τα ξενοδοχεία ήταν ο πρώτος κλάδος που αναγνώρισε την αξία της πατητής και αξιοποίησε την αρχιτεκτονική πρωτοπορία και την καλλωπιστική ιδιαιτερότητα που προσφέρει το σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας. Ιδιαίτερα οι ξενοδοχειακές μονάδες των νησιών μας είχαν έναν λόγο παραπάνω να την εμπιστευθούν, μιας και πρόκειται για περιοχές όπου πρωτοχρησιμοποιήθηκε το υλικό πριν δεκαετίες.

Πιο συνηθισμένη επιλογή για την εφαρμογή της FGL Patiti σε ξενοδοχεία είναι σε χώρους όπως το λόμπι ή η υποδοχή, το εστιατόρια και γενικά οι χώροι που συνήθως επισκέπτονται αρκετοί πελάτες και η αισθητική παίζει σημαντικό ρόλο. Έτσι δημιουργείται ένα ευχάριστο συναίσθημα στον πελάτη και βέβαια μια καλύτερη εντύπωση γενικότερα για το ξενοδοχείο. Με αυτόν τον τρόπο άλλωστε καταφέρνετε ταυτόχρονα να προστατεύσετε κιόλας τους χώρους αυτούς από τη συχνή διέλευση επισκεπτών, από το συχνό καθαρισμό με ισχυρά καθαριστικά μιας και από χαρακιές, στίγματα και άλλους λεκέδες που μπορούν να προκαλέσουν οι πελάτες.

Εκτός αυτού βέβαια εξίσου συχνά επιλέγεται η πατητή και για μπάνια, στα οποία μπορείτε να επενδύσετε τα δάπεδα, τους τοίχους ή ακόμα και να “ντύσετε” κάποια αξεσουάρ όπως τους νιπτήρες ή πάγκους. Έτσι θα καταφέρετε να εντυπωσιάστε τους επισκέπτες στο ξενοδοχείο σας και να τους δείξετε πως όντως ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπες. Μάλιστα για όσους έχετε ακόμα πιο εξεζητημένο γούστο, έχετε υπόψη πως μπορείτε να κάνετε ακόμα και ειδικές κατασκευές, επενδύοντας διάφορα έπιπλα ή τμήματα με την FGL Patiti! Οτιδήποτε φανταστείτε, από σκάλες, πάγκους και τζάκια, μέχρι μικρότερες κατασκευές, τραπεζαρίες, καρέκλες και άλλα μικροέπιπλα, που θέλετε να τα κάνετε μοναδικά και εντυπωσιακά.

Άλλωστε μην ξεχνάτε πως το υλικό μας μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν πάνω από κάθε επιφάνεια (πλακάκια, σοβά, τσιμεντοσανίδα, γυψοσανίδα, μπετό, μάρμαρο κ.α.), με αποτέλεσμα να γλυτώσετε το σημαντικό κόστος της αποξήλωσης και της αποκομιδής, την μεγάλη χρονική καθυστέρηση και γενικότερα όλη αυτή τη διαδικασία. Αυτό μάλιστα αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα για τα ξενοδοχείο και γενικότερα τους επαγγελματικούς χώρους, καθώς δεν είναι καθόλου πρακτικό ή συμφέρον επαγγελματικοί χώροι να παραμένουν υπό κατασκευή για μεγάλα διαστήματα. Αναλυτικά πάντως μπορείτε να ενημερωθείτε για την προεργασία και τα στάδια που ακολουθούνται για την τοποθέτηση πατητής τσιμεντοκονίας στην αντίστοιχη ενότητα.

patiti-dapedo-magazi

Εκτός όμως από τα ξενοδοχεία και πολλοί χώροι εστίασης έχουν αρχίσει να επιλέγουν το ολοκληρωμένο σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας Patiti Style για τη διακόσμηση τους. Από πολυτελή restaurants, lounge cafes και clubs, μέχρι μπυραρίες, εστιατόρια, καφετέριες και κάθε άλλος χώρος που συγκεντρώνει και άλλους επαγγελματικούς χώρους εστίασης. Και εδώ το καλλωπιστικό σκέλος είναι πολύ σημαντικό, καθώς η διακόσμηση και το στυλ σε αυτούς τους χώρους παίζει σημαντικό ρόλο στο αν τελικά θα επιλέξει αυτό το κατάστημα ένας πελάτης ή θα πάει στον επόμενο.

Ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα από το χρωματολόγιο μας ή ακόμα και να εφαρμόσετε κάποια από τις διαθέσιμες τεχνοτροπίες, αντιλαμβάνεστε πως το εικαστικό κομμάτι γίνεται πρωτεύον πλεονέκτημα της εφαρμογής, ικανό να ανταποκριθεί στα μάτια ακόμα και των πιο απαιτητικών επισκεπτών σας.

Έτσι θα καταφέρετε να δημιουργήσετε έναν φιλικό και ζεστό χώρο, που θα αποτελεί ένα ευχάριστο σημείο συνάντησης με υψηλή καλαισθησία για τους πελάτες σας. Παράλληλα βέβαια και εδώ υπάρχουν και άλλα παράπλευρα οφέλη εκτός της αισθητικής, όπως η καθαριότητα, η διαχρονικότητα,αντοχές σε λεκέδες και γενικότερα η υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα του υλικού.

Άλλη μια κατηγορία επαγγελματικών χώρων που επιλέγει συχνά την εφαρμογή του συστήματος Patiti Style και θα έχει σημαντικά οφέλη από μια τέτοια επιλογή είναι τα εμπορικά καταστήματα λιανικής, όπως για παράδειγμα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, κοσμηματοπωλεία, φαρμακεία και οποιαδήποτε άλλο μαγαζί του οποίο ο ιδιοκτήτης θέλει να δώσει μια ξεχωριστή και όμορφη εμφάνιση. Ιδιαίτερα όσα καταστήματα θέλουν να δώσουν την εντύπωση πως διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό και προσφέρουν στον πελάτη μια ανώτερη ποιότητα, πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσουν τον χώρο τους με την FGL Patiti.

Μια ακόμα κατηγορία επαγγελματικών χώρων που ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό έχει στραφεί προς τη λύση της πατητης είναι χώροι όπως spa, massage, χαμάμ, beauty corners, κέντρα αισθητικής και γενικότερα άλλα καταστήματα και χώροι περιποίησης. Εδώ είναι πολύ πιο σημαντικό το καλλωπιστικό κομμάτι, αφού έτσι και αλλιώς αφορά χώρους που προσφέρουν υπηρεσίες αισθητικής και συνεπώς είναι δεδομένο πως και τη διακόσμηση και οπτική του χώρου θα επηρεάσει την τελική γνώμη του πελάτη για τις υπηρεσίες που του προσφέρατε.

Ταυτόχρονα όμως έχετε και το πλεονέκτημα ότι οι επιφάνειες που θα επενδύσετε με την FGL Patiti θα είναι πλήρως αδιάβροχες και με υψηλές αντοχές, οπότε δεν θα κινδυνεύετε από αντίστοιχα προβλήματα που πιθανόν με τον καιρό να σας προκαλέσουν άλλες λύσεις. Ιδιαίτερα μάλιστα μετά από το βερνίκωμα που γίνεται ως τελική στρώση στο σύστημα Patiti Style, οι επιφάνειες γίνονται ακόμα πιο ανθεκτικές στο χρόνο αλλά και κάθε άλλη καταπόνηση.

Δεν είναι λίγοι οι φορές όμως που εταιρείες – μεγάλες αλλά και πιο μικρές – επιλέγουν την 100% ελληνική πατητη τσιμεντοκονια FGL Patiti για να επενδύσουν τους τοίχους ή / και τα δάπεδα στα γραφεία τους. Έτσι καταφέρνουν κορυφαία καλλιτεχνικά αποτελέσματα που κρατούν σε υψηλά επίπεδα τη διάθεση των εργαζομένων και συνεπώς την όρεξη τους για δουλειά. Ποιος άλλωστε δεν θέλει ένα όμορφο και καλό κλίμα στον χώρο που περνάει αρκετές ώρες καθημερινά, αλλά και ποιος εργοδότης δεν θέλει να επικρατεί ικανοποίηση στους εργαζομένους του και γενικότερα ένα ευχάριστο κλίμα;

Από την άλλη όμως ακόμα πιο συχνά επιλέγεται το σύστημα της πατητης για γραφεία επαγγελματιών που δέχονται πελάτες στο χώρο τους, όπως για παράδειγμα ιατροί, δικηγόροι, ασφαλιστές, τεχνικά γραφεία, λογιστές και άλλοι αντίστοιχοι κλάδοι. Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες θέλουν σίγουρα να δημιουργήσουν μια καλή πρώτη εντύπωση στον πελάτη τους και σίγουρα η FGL Patiti είναι η καλύτερη επιλογή τους!

Συνοψίζοντας πάντως είναι αμέτρητοι οι επαγγελματικοί χώροι στους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί το ολοκληρωμένο σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας Patiti Style, με μόνο περιορισμό το γούστο σας και το αρχιτεκτονικό στυλ που θέλετε να προσδώσετε στον χώρο. Αναλογιστείτε μόνο πόσο διαφορετικό αποτέλεσμα θα έχετε συγκριτικά με πριν (αν πρόκειται για ανακαίνιση), αλλά και με όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές σας! Άλλωστε σκοπός κάθε επαγγελματία είναι να ξεχωρίζει και να δείχνει ότι είναι διαφορετικός και σίγουρα ως προς το εικαστικό κομμάτι η FGL Patiti θα σας λύσει τα χέρια.

Αν σε αυτά προσθέσετε και τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα που προσφέρει το σύστημα που σας προσφέρουμε αλλά και το σχετικά προσιτό κόστος της πατητής, ιδιαίτερα συγκριτικά με τις υπόλοιπες εναλλακτικές επιλογές, τότε είναι σίγουρο πως οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε ότι πρόκειται για την καταλληλότερη δυνατή επιλογή! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να συζητήσουμε συγκεκριμένα για το δικό σας επαγγελματικό χώρο, μη διστάσετε να μας μιλήσετε.

Πατητή Τσιμεντοκονία