patiti-pagos

Ειδικές κατασκευές με πατητή τσιμεντοκονία

FGL Patiti σε σκάλες, καρέκλες, τζάκια, μπανιέρες, πάγκους, τραπέζια και ότι άλλο σκεφτείτε!

Η πατητή τσιμεντοκονία έχει αυξημένη ζήτηση τα τελευταία χρόνια και επιλέγεται το ίδιο συχνά για επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες, όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους αλλά και εξωτερικά. Προσφέρει άλλωστε μια μοναδικά καλαίσθητη όψη, ικανή να εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει και άλλα πολλά άλλα οφέλη, που αναλύουμε στην ενότητα με τίτλο Πατητή Τσιμεντοκονία.

Έχετε υπόψη πάντως πως ως εφαρμογή πρόκειται για την πρώτη και καλύτερη επιλογή για καθέναν που ψάχνει έναν τρόπο να ξεχωρίσει και να έχει ένα μοναδικό εικαστικό αποτέλεσμα. Εκτός αυτού όμως διακρίνεται για την μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα του υλικού, το οποίο ειδικά μετά την επάλειψη του με βερνίκι αποκτά μεγάλη διαχρονικότητα, ενώ είναι και απόλυτα αδιάβροχο.

Ναυαρχίδα όλων είναι το κονίαμα πατητής FGL Patiti που σας προσφέρουμε σε αποκλειστικότητα και αποτελεί το βασικό υλικό για το ολοκληρωμένο σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας Patiti Style. Πιο συχνή είναι η εφαρμογή του σε δάπεδα και κατακόρυφους τοίχους, όμως δεν είναι και λίγες οι φορές που επιλέγεται για την κάλυψη ενός ολόκληρου χώρου, όπου της κουζίνας ή του μπάνιου.

Εκτός όμως από τις συνηθισμένες εφαρμογές, η FGL Patiti μπορεί να εφαρμοστεί για την επικάλυψη ορισμένων μεμονωμένων επίπλων ή τμημάτων, δημιουργώντας ουσιαστικά κάποιες πρωτότυπες ειδικές κατασκευές, που είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να βρείτε έτοιμες στην αγορά. Οι περιορισμοί είναι ελάχιστοι και ουσιαστικά μπορείτε να επενδύσετε ότι σας έρθει στο μυαλό με το κορυφαίο μας κονίαμα, ώστε τελικά να πετύχετε το εικαστικό αποτέλεσμα της επιλογής σας. Πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ειδικών κατασκευών με FGL Patiti είναι τα εξής:

Πατητή Τσιμεντοκονία σε πάγκο κουζίνας

Όταν πρόκειται για την εφαρμογή πατητής στην κουζίνα, μια πολύ καλή και πρωτότυπη λύση η εφαρμογή της και στον πάγκο κουζίνας. Μεγάλο ρόλο παίζει το υλικό από το οποίο έχει κατασκευαστεί ο πάγκο, αν και η πατητή τσιμεντοκονία FGL Patiti είναι αρκετά προσαρμοστική και μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από αρκετές επιφάνειες.

Πιο συγκεκριμένα αν πρόκειται για χτιστό πάγκο που αποτελείται από μάρμαρο, πορσελάνη, τούβλο, μπετό και γενικότερα σχεδόν κάθε υλικό από το οποίο μπορεί να είναι κατασκευασμένος ένας πάγκος κουζίνας, έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε το πρωτοπόρο υλικό μας. Ακόμα όμως και αν πρόκειται για άλλα υλικά όπως μέταλλα, ξύλο κλπ, επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας δώσετε σαφείς οδηγίες και συμβουλές, ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.

Τα οφέλη είναι πολλαπλά, καθώς πλέον ο πάγκος θα είναι αρκετά πιο ανθεκτικός απέναντι σε διάφορους παράγοντες. Εκτός από διαχρονικότητα θα αποκτήσει αντοχή απέναντι στην υγρασία ,ιδιαίτερα μετά το πέρασμα βερνικιού. Ακόμα θα είναι προστατευμένος από τις υψηλές θερμοκρασίες των καυτών σκευών μαγειρικής, αλλά και γενικότερα από τα ισχυρά καθαριστικά που συνήθως εφαρμόζονται στην κουζίνα.

FGL Patiti σε σκάλες

Η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε σκάλα είναι μια από τις πιο συχνές επιλογές ιδιαίτερα, για επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία και χώρους εστίασης, όμως δεν είναι και λίγες οι φορές που επιλέγεται σε κατοικίες, όταν θέλουμε ένα εντυπωσιακά όμορφο αποτέλεσμα. Κυρίως εφαρμόζεται σε χτιστές εσωτερικές σκάλες, χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό, μιας και το κορυφαίο κονίαμα FGL Patiti διακρίνεται για τη μεγάλη του προσαρμοστικότητα. Η διαδικασία εφαρμογής είναι αντίστοιχη με αυτή του δαπέδου, όμως σίγουρα απαιτείται πιο προσεκτική και λεπτομερής εργασία.

Πατητή τσιμεντοκονία σε μπανιέρα

Όταν πρόκειται για την τοποθέτηση πατητής σε μπάνιο (στο δάπεδο ή και στους τοίχους της) μια συνήθης πρακτική είναι και η επικάλυψη της μπανιέρας με το ίδιο κονίαμα, όπως και άλλων ειδών υγιεινής όπως θα δούμε παρακάτω. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται για χτιστή μπανιέρα τα πράγματα είναι αρκετά απλά, ενώ τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά όπως βλέπετε και μόνοι σας. Το κόστος για τέτοιες κατασκευές διαφέρει σημαντικά ανάλογα την περίπτωση, για αυτό καλό είναι επικοινωνήσετε μαζί μας. Ομοίως και για οποιαδήποτε απορία έχετε ή για διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

FGL Patiti πατητή τσιμεντοκονία 

Σε νιπτήρα, τραπέζια, νεροχύτη, διακοσμητικά κ.α.

Εκτός από τις επιλογές που αναφέρθηκαν νωρίτερα και είναι πράγματι οι πιο συνηθισμένες (δηλαδή η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε σκάλες, μπανιέρες και πάγκους κουζίνας), υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο εξειδικευμένες, με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα όμως.

Τέτοιες είναι για παράδειγμα ο νιπτήρας του μπάνιου, ο νεροχύτης στην κουζίνα, το τζάκι στο σαλόνι, το τραπέζι στην τραπεζαρία ή και οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε, με σκοπό να διακοσμήσετε κάποιον χώρο με έναν πραγματικά εντυπωσιακό τρόπο. Από καθρέφτες και καρέκλες, μέχρι βάζα και ζαρντινιέρες! Οι ιδέες είναι ατελείωτες και η αρχιτεκτονική ελευθερία μεγάλη, αρκεί να επιλέξετε την κορυφαία πατητή τσιμεντοκονία FGL Patiti και έναν εξειδικευμένο μάστορα με εμπειρία σε τέτοιες εφαρμογές.

Αν ενδιαφέρεστε και εσείς για κάποια ειδική κατασκευή με πατητή, είτε πρόκειται για κάποια από τις προαναφερθείσες είτε οποιαδήποτε άλλη έχετε στο μυαλό σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για πληροφορίες ή και λεπτομέρειες.

Πατητή Τσιμεντοκονία