ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙA

H Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία FGL Patiti είναι ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας που δημιουργήσαμε και παράγουμε μετά από πολυετή έρευνα. Συγκεκριμένα η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα παραδοσιακό Ελληνικό προϊόν που έχει τις ρίζες του στα νησιά των Κυκλάδων. Η εταιρεία μας θέλοντας να δημιουργήσει ένα βιομηχανικός παραγόμενο υλικό με σταθερές ιδιότητες κορυφαίου επιπέδου δημιούργησε, την  FGL Patiti. Ειδικότερα μεταβάλαμε την σύνθεση της πατητής, αντικαταστήσαμε κάποια υλικά και προσθέσαμε μικροϊνες και ελαστικοποιητές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε την κορυφαία πατητή τσιμεντοκονία FGL Patiti υψηλών προδιαγραφών με σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων πατητών του εμπορίου.

Η Εταιρεία Φραγκουλάκης έχει τη δική της εργοστασιακή μονάδα στην περιοχή της Ελευσίνας, έτσι η FGL Patiti όπως και τα υπόλοιπα οικοδομικά και μονωτικά υλικά, είναι 100% Ελληνικά αφού παράγονται στις εγκαταστάσεις μας.

Πληροφορίες Για Την Πατητή Τσιμεντοκονία

Πλεονεκτήματα

Η πατητή τσιμεντοκονία FGL Patiti παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων ανταγωνιστικών υλικών που υπάρχουν στην αγορά, τα οποία την κάνουν να ξεχωρίζει και την καθιστούν ως κορυφαία επιλογή για καθέναν που θέλει να χτίσει ή να ανακαινίσει πετυχαίνοντας  ένα  πραγματικά καλαίσθητο και ξεχωριστό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και γενικότερα τα οφέλη της πατητής τσιμεντοκονίας FGL Patiti είναι τα εξής:

Υψηλές αντοχές

Έχουμε φροντίσει στο κονίαμα να προσθέσουμε ελαστικοποιητές, ώστε να έχουμε τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα. Για τη χρήση της πατητής FGL Patiti δεν απαιτείται η προσθήκη κανενός βελτιωτικού ή προσθέτου από εσάς.

Εύκολη επεξεργασία

Το υλικό δουλεύεται πολύ εύκολα και έχει μεγάλη ταχύτητα εφαρμογής. Ενδεικτικά μια επιφάνεια 100m² μπορεί να ολοκληρωθεί σε 5-6 μέρες και σε περίπου 10 συνολικά ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Εύκολος χρωματισμός

Χρωματίζεται πάρα πολύ εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται είναι εκεί που αναμειγνύεται το κονίαμα με το νερό, να προσθέσετε χρωστική ουσία της επιλογής σας, που σας προμηθεύουμε εμείς. Πρόκειται για την πιο εύκολη διαδικασία χρωματισμού πατητής.

Μικρό πάχος

Το τελικό πάχος του συστήματος Patiti Style κυμαίνεται μόλις στα 3-5 χιλιοστά. Αυτό την κάνει ιδανική επιλογή για περιπτώσεις ανακαίνισης που θα γίνει εφαρμογή πάνω από το υφιστάμενο δάπεδο και δεν θέλετε να αυξήσετε το ύψος και άρα να περιορίσετε τον ωφέλιμο χώρο.

100% Ελληνικό προϊόν

Εκτός ότι η πατητή τσιμεντοκονία γενικά είναι ένα κλασικό ελληνικό προϊόν με αρκετές δεκαετίες ιστορίας, το συγκεκριμένο υλικό που σας προσφέρουμε είναι 100% ελληνικής παραγωγής, σε αντίθεση με ορισμένα άλλα κονιάματα του εμπορίου που παράγονται στο εξωτερικό.

Μοναδική ποιότητα 

Το ίδιο εύκολα η FGL Patiti μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθετους και κατακόρυφους τοίχους χωρίς κάποια διαφοροποίηση, αφού διαθέτουμε μια και μοναδική ποιότητα για κάθε εφαρμογή, την υψηλότερη δυνατή.

Προσιτή και ανταγωνιστική τιμή 

 Η τιμή για το σύνολο της εφαρμογής του συστήματος Patiti Style είναι απόλυτα προσιτή και ανταγωνιστική. Αφενός γενικότερα σαν λύση το κόστος της μπορεί εύκολα να συγκριθεί με άλλες παρόμοιες εναλλακτικές, όπως την επένδυση ενός πατώματος με πλακάκι ή μάρμαρο. Αφετέρου οι τιμές των υλικών μας είναι αρκετά ανταγωνιστικές σε σχέση με την αγορά, ενώ και για το κόστος εφαρμογής έχουμε φροντίσει να συμπιέσουμε το κόστος των συνεργαζόμενων συνεργείων μας. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι από εμάς δεν θα ακούσετε διάφορες εξωφρενικές τιμές που ακούγονται από κάποιες εταιρείες. Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές μας.

Value for money

Αν συγκρίνετε την αναλογία ποιότητας και τιμής, είναι σίγουρο πως το σύστημα Patiti Style με βασικό υλικό την FGL Patiti είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή. Τα νούμερα άλλωστε των ικανοποιημένων πελατών και του κόστους μιλάνε από μόνα τους! Είναι σίγουρο πως εμείς σας προσφέρουμε την πιο “value for money” επιλογή, ειδικά αν προτιμήσετε να προμηθευτείτε από εμάς τα υλικά και επιλέξετε κάποιο συνεργαζόμενο συνεργείο μας. Μην χάνετε χρόνο συμπληρώστε παρακάτω την φόρμα προσφοράς πατητής τσιμεντοκονίας και πολύ σύντομα θα λάβετε την προσφορά μας.

Ζητήστε μας προσφορά!

Φόρμα Προσφοράς

Πατητή Τσιμεντοκονία Εφαρμογές

μπάνιο με εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε δάπεδο τοίχους και μπανιέρα

Πατητή Τσιμεντοκονία Σε Μπάνιο

Είναι δεδομένο πως για όποιο θέλει μια εντελώς ιδιαίτερη και μοντέρνα όψη για το μπάνιου του, μια πολύ καλή λύση είναι η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μεμονωμένα να επενδύσετε τον τοίχο με πατητή τσιμεντοκονία ή να τη στρώσετε στο δάπεδο του μπάνιου, συνδυάζοντας τη με άλλα υλικά όπως ξύλο ή μάρμαρο και μερικά καλόγουστα αξεσουάρ. Όσοι όμως θέλουν ένα πραγματικά ξεχωριστό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάζει τα βλέμματα και θα δημιουργεί ένα ευχάριστο συναίσθημα σε κάθε επίσκεψη του χώρου, προτιμούν την πλήρη επένδυση του χώρου με το ολοκληρωμένο σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας Patiti Style.

Ιδίως μάλιστα όταν πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, γυμναστήρια, καταστήματα, spa, πολυχώρους, εκθεσιακά κέντρα κ.α., η επιλογή της πατητής τσιμεντοκονίας FGL Patiti είναι μακράν η καταλληλότερη επιλογή. Τα αποτελέσματα της, σίγουρα θα εντυπωσιάσουν εσάς και κυρίως τους πελάτες σας.

Πατητή Τσιμεντοκονία Σε Κουζίνα

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας επιλέγοντας πατητή τσιμεντοκονία FGL Patiti πέρα από τα αισθητικά αποτελέσματα, μπορείτε να γλιτώσετε από επιπλέον έξοδα για αποξηλώσεις. Αυτό συμβαίνει διότι η FGL Patiti μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί πάνω σε αρκετές επιφάνειες όπως μπετό, σοβά, τσιμεντοσανίδα, γυψοσανίδα, υφιστάμενα πλακάκια και άλλα. Επιπλέον αν θέλετε ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορείτε να επενδύσετε τον πάγκο και τον νεροχύτη της κουζίνας σας με πατητή τσιμεντοκονία. Πετυχαίνοντας παράλληλα καλαισθησία στο χώρο και αδιαβροχοποίηση των επιφανειών, που εφαρμόστηκε το σύστημα PatitiStyle.

πάγκος κουζίνας και τοίχος με πατητή τσιμεντοκονία
Δάπεδο σε σαλόνι με πατητή τσιμεντοκονία

Πατητή Τσιμεντοκονία Σε Δάπεδο

Η πατητή τσιμεντοκονία δαπέδου είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς που θέλετε να δώσετε ένα ξεχωριστό ύφος σε έναν χώρο, να περάστε το δικό σας προσωπικό στυλ και ταυτόχρονα να του δώσετε διαχρονικότητα. Η πατητή επιλέγεται όλο και περισσότερο για την επικάλυψη δαπέδων επαγγελματικών χώρων, όπως σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, γυμναστήρια, καταστήματα και γενικότερα σε χώρους όπου χρειάζεται μια ιδιαίτερα όμορφη και προσεγμένη εμφάνιση. Εξίσου συχνά όμως – ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια – επιλέγεται και για κατοικίες, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους, ειδικά από τη στιγμή που άρχισε να γίνεται γνωστό πως αποτελεί μια ιδανική λύση σε προσιτό κόστος.

Πατητή Τσιμεντοκονία Σε Τοίχο

Είναι φανερό πως η πατητή τσιμεντοκονία σε τοίχο προσφέρει ένα ασύγκριτο εικαστικό αποτέλεσμα. Εκτός αυτού όμως με την εφαρμογή της πατητής σε τοίχο γλιτώνετε και το περιοδικό βάψιμο των τοίχων. Αφενός μπορείτε από το χρωματολόγιο της πατητής να επιλέξετε την απόχρωση της επιλογής σας, ενώ με το βερνίκωμα που γίνεται κατά την ολοκλήρωση της εφαρμογής ο τοίχος αποκτά μεγάλη διαχρονικότητα και το χρώμα σε μεγάλο βαθμό θα παραμένει ανεπηρέαστο στο χρόνο. Άλλωστε με την εφαρμογή της πατητής FGL Patiti μπορείτε να δώσετε μια άλλη οπτική στη διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού σας, επιλέγοντας ακόμα και κάποια τεχνοτροπία, για ακόμα πιο εξεζητημένα αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και καταστήματων επιλέγουν για την ανακαίνιση τους πατητή τσιμεντοκονία.

πατητή τσιμεντοκονία σε τοίχο και δάπεδο σε σαλόνι
εσωτερικές σκάλες σπιτιού με πατητή τσιμεντοκονία

Σε Σκάλες

Η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε σκάλα, είναι μια από τις πιο συχνές επιλογές ιδιαίτερα για επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία και χώρους εστίασης, όμως αρκετά συχνά επιλέγεται και σε κατοικίες, όταν θέλουμε ένα εντυπωσιακά όμορφο αποτέλεσμα. Κυρίως εφαρμόζεται σε χτιστές εσωτερικές σκάλες, χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό, μιας και το κορυφαίο κονίαμα FGL Patiti διακρίνεται για τη μεγάλη του προσαρμοστικότητα.

Σε Νεροχύτη, νιπτήρα, έπιπλα, διακοσμητικά κ.α.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να εφαρμοστεί σε τοίχους, δάπεδα, μπάνια, σκάλες κτλ. Πέρα από αυτά όμως, αν θέλετε να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο χώρο σας η FGL Patiti σας δίνει την δυνατότητα να εφαρμόσετε πατητή τσιμεντοκονία και σε πιο εξειδικευμένες  περιπτώσεις. Τέτοιες για παράδειγμα είναι ο νιπτήρας του μπάνιου, ο νεροχύτης στην κουζίνα, το τζάκι στο σαλόνι, το τραπέζι στην τραπεζαρία ή και οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε, με σκοπό να διακοσμήσετε κάποιον χώρο με έναν πραγματικά εντυπωσιακό τρόπο. Από καθρέφτες και καρέκλες, μέχρι βάζα και ζαρντινιέρες! Οι ιδέες είναι ατελείωτες και η αρχιτεκτονική ελευθερία μεγάλη, αρκεί να επιλέξετε την κορυφαία πατητή τσιμεντοκονία FGL Patiti και έναν εξειδικευμένο μάστορα με εμπειρία σε τέτοιες εφαρμογές.

τραπεζάκι με πατητή τσιμεντοκονία

Πρόσφατα Έργα Πατητής Τσιμεντοκονίας

ΟΦΕΛΗ ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ

  • Ιδανική επιλογή διακόσμησης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων σε τοίχους και δάπεδα. Προσδίδοντας αντοχή και στεγάνωση.
  • Διακοσμητικά αποτελέσματα υψηλής αισθητικής, ιδίως η 100% Ελληνική FGL Patiti.
  • Μεγάλη διαχρονικότητα και υψηλή ανθεκτικότητα απέναντι σε υγρασία.
  • Απόλυτα προσιτή τιμή, ειδικά σε σχέση με το τι προσφέρει και συγκριτικά με τις εναλλακτικές.