Latest News

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τους τρόπους
πληρωμής, με τραπεζική κατάθεση ή με
χρήση πιστωτικής κάρτας ως 48 ΔΟΣΕΙΣ!

Τροποι Πληρωμης

 

Βρες ΔΩΡΕΑΝ αξιολογημένα και αξιόπιστα συνεργεία για Μονωσεις (μονωση ταρατσας, θερμομόνωση), κουφωματα, ανακαινιση κ.α. στο myConstructor.gr

monosis myconstructor image

 

Μεταφέρουμε Πανελλαδικά τα μονωτικά υλικά στην πόρτα σας!


 

Στηρίζουμε τα Ελληνικά Προϊόντα

ellinika proionta image

 

Εξωτερική Θερμομόνωση Τιμές

eksoteriki thermomonosi times

 


Πατήστε στο παραπάτω λινκ για να δείτε το αναλυτικό κοστολόγιο των υλικών για εξωτερική θερμομόνωση 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ


Αν πάντως θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω από την εξωτερική θερμομόνωση και τις θερμομονώσεις γενικότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας eksoteriki-thermomonosi.gr και διαβάστε όλα όσα θα χρειαστείτε για την εξωτερική θερμομόνωση!

headerEXT

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ DUROSOL EXTERNAL

durosolexternal

Εξωτερική Θερμομόνωση - Θερμοπρόσοψη ή Κέλυφος κτιρίων (όπως αλλιώς λέγονται στην αγορά)

Επιδοτηθείτε μέχρι 70%, αξιοποιώντας το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ' οίκον.

Εξωτερική ΘερμομόνωσηΘερμοπροσοψη) είναι το σύστημα θερμομόνωσης που εφαρμόζεται 30 και πλέον χρόνια στην Ευρώπη και την Αμερική. Είναι μια εναλλακτική εφαρμογή της συμβατικής μόνωσης (Μόνωση Διπλής Τοιχοποιίας και Μόνωση Σκυροδέματος) και η μόνη λύση θερμομόνωσης και ανακαίνισης για τα παλιά κτίρια,που παρέχει θεαματικό θερμομονωτικό αποτέλεσμα, εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου, αρχιτεκτονική ελευθερία, ανθεκτικότητα στο χρόνο! Είναι ουσιαστικά η τοποθέτηση των θερμομονωτικών πλακών εξωτερικά από τα δομικά στοιχεία (πχ. τούβλα-μπετά ή παλιός σοβάς) και η επίστρωση τους με έτοιμα λεπτά, βιομηχανικώς παραγόμενα ελαστικά επιχρίσματα (αντί για συμβατικό σοβά)

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Εξωτερική θερμομόνωση ή Κέλυφος γίνεται με ειδικά λεπτά επιχρίσματα.

Αν ενδιαφέρεστε μάλιστα να βρείτε αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία για να κάνετε το έργο σας (μονωση ταρατσας / μονωσεις ταρατσων, θερμομονωση, κουφωματα (κουφωματα αλουμινιου), ανακαινιση / ανακαινισεις (ανακαινιση σπιτιου κοστος), Προκατ - Ξυλινα Σπιτια, Πλακαδες, Πολιτικο ΜηχανικοΕνδοδαπεδια Θερμανση / ΨυξηΤζακια Ενεργειακα, Τιμες για Σκαλωσιες, Χωματουργικες Εργασιες και άλλες οικοδομικές εργασίες) - είτε πρόκειται για εργασίες που εντάσσονται στο εξοικονομηση κατ οικον είτε όχι - επισκεφθείτε το συνεργαζόμενο myConstructor. Πρόκειται για μια πρωτοπόρα πλατφόρμα, στην οποία μπορείτε να αναρτήσετε δωρεάν το έργο σας και να λάβετε εν συνεχεία προσφορές από συνεργεία που έχουν ήδη αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες. Όταν λοιπόν θεωρείτε ότι έχετε λάβει αρκετές προσφορές μπορείτε να επιλέξετε όποιο συνεργείο θέλετε, συνυπολογίζοντας το οικονομικό σκέλος της προσφοράς τους, την περιγραφή και την πιθανή επικοινωνία που είχατε μαζί τους, αλλά ιδιαίτερα και τις αξιολογήσεις που έχουν λάβει.


monosis myconstructor image


Επιδοτηθείτε μέχρι 70%, αξιοποιώντας το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ' οίκον

7_1


Εξοικονόμηση ενέργειας

Το θεαματικό μονωτικό αποτέλεσμα της εξωτερικής θερμομόνωσης (Κέλυφος) βασίζεται σε 2 βασικά χαρακτηριστικά. 1ον την εξάλειψη των θερμογεφυρών(σημεία όπου διακόπτεται το θερμομονωτικό υλικό) στα σημεία επαφής των δοκών και υποστηλωμάτων με την τοιχοποιία 2ον ακολουθεί μια βασική αρχή «Η θερμομόνωση είναι πιο αποτελεσματική όταν τοποθετηθεί στο εξωτερικό τμήμα του κτιρίου» Εξασφαλίζοντας την μείωση κατανάλωσης 45-60% ρεύματος για δροσισμό το καλοκαίρι και πετρελαίου για θέρμανση το χειμώνα, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την θερμική άνεση του χώρου και την ποιότητα της ζωής των ενοίκων. Διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία των εσωτερικών χώρων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά το σβήσιμο των συστημάτων θέρμανσης και δροσισμού και αυξάνει τη διαφορά θερμοκρασίας του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο.

Εξωτερική θερμομόνωση ή Κέλυφος - Επένδυση προστιθέμενης αξίας

Η εξωτερική θερμομόνωση αναβαθμίζει ενεργειακά το κτίριο, μειώνοντας την συνολική κατανάλωση του σε ενέργεια. Σύμφωνα με την ευρωπαική οδηγία 2002/91/ΕΚ τα κτίρια θα αποκτήσουν ενεργειακή ταυτότητα η οποία θα εξαρτάται απο την συνολική κατανάλωση ενέργειας σε kwh/m2. Σε όσα κτίρια δεν πληρούνται οι απαιτήσεις της ενεργειακής ταυτότητας δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν αγοραπωλησίες και μισθώσεις ενω η ενεργειακή ταυτότητα υψηλής κλάσης θα αυξάνει την εμπορική και θα μειώνει την αντικειμενική αξία του κτιρίου.
kenak

Εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου

Δεν είναι αναγκαίο να χτίσουμε διπλό εξωτερικό τοίχο, έτσι κερδίζουμε 6% ωφέλιμου εσωτερικού χώρου.

Ανακαίνιση και θερμομόνωση υφιστάμενων κτιρίων

Εφαρμόζοντας το σύστημα της εξωτερικής θερμομόνωσης ανακαινίζουμε και θερμομονώνουμε εξωτερικά το κτίριο χωρίς να διακόπτεται η λειτουργία του κτιρίου.(ισχύει για υφιστάμενες κατασκευές)

Υγρομόνωση προσόψεων

Προστατεύει από την εξωτερική υγρασία, το νερό της βροχής, την εσωτερική υγρασία και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μούχλας και μικροοργανισμών.

Απεριόριστες αρχιτεκτονικές επιλογές

Τα υλικά των συστημάτων και το DUROSOL προσφέρουν ελευθερία κατασκευής αρχιτεκτονικών σχεδίων, επιλογής χρωμάτων και τελικών υφών.

Εγγύηση για ρωγμές, μούχλες και σκασίματα

Η τρομερή ελαστομέρεια και η ανθεκτικότητα των υλικών σε συνδυασμο με τις υψηλές αντοχές του DUROSOL μας δίνουν τη δυνατότητα παροχής εγγύησης 10 ετών.

Προστασία του φέροντα οργανισμού με το σύστημα της εξωτερικής θερμομόνωσης

Το DUROSOL λόγω της θερμομονωτικής του ικανότητας και της πολλή χαμηλής υδατοαπορρόφησης του προστατεύει το φέροντα οργανισμό από θερμικές καταπονήσεις και συμπυκνώσεις υδρατμών.

efarmogi1


Για να μάθετε περισσότερα γύρω από την εξωτερική θερμομόνωση, επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα μας που εξειδικεύεται στην εξωτερική θερμομόνωση και τις μονώσεις τοίχων γενικότερα. Για να επισκεφθείτε τη σελίδα αυτή πατήστε στο λινκ δεξιά (εξωτερική θερμομόνωση)

durosolEX1

ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!

                                                          
 

(εάν το video για την εξωτερική θερμομόνωση κολλάει παρακαλώ περιμένετε να φορτώσει όλο)

Διαθέτουμε ολοκληρωμένο σύστημα για την εξωτερικη θερμομονωση με υψηλής ποιότητας υλικά,εγγυημένη θερμομονωτική απόδοση και αντοχή εφ΄ όρου ζωής!

Επίσης σας φέρνουμε σε επαφή με τα πιστοποιημένα συνεργεία εφαρμογής των υλικών μας.

Εξωτερική Θερμομόνωση σε καινούριο κτίριο - Εφαρμογή

1. Σκυροδετούμε κανονικά. Συστήνεται η τοποθέτηση DUROSOL στην πλάκα της πιλοτής, την τελευταία πλάκα, αλλά και στις ενδιάμεσες πλάκες για την καλύτερη θερμομόνωση και αποφυγή των θερμογεφυρών του μπαλκονιού. Αντίστοιχα σε περίπτωση σιδηροκατασκευής δημιουργούμε τον σκελετό.

2. Χτίζουμε περασιά το τούβλο με υποστυλώματα και δοκούς, χρησιμοποιώντας μονή τουβλέτα (6% εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου) ή διπλό (μπατικό) εξωτερικό τοίχο σε περίπτωση που επιθυμούμε συρόμενα αντί για ανοιγόμενα παράθυρα. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με άλλους τρόπους δόμησης όπως τις τσιμεντοσανίδες.

3. Τοποθετούμε τις ψευτόκασες και τις μαρμαροποδιές και ολοκληρώνουμε όλες τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στις όψεις του κτιρίου, καθώς και τις εργασίες της στέγης, όπου έχουμε.

skyro1skyro2


4. Ελέγχουμε την επιφάνεια εφαρμογής. Πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή, σχετικά επίπεδη χωρίς υπολείμματα λαδιού-γράσου ή σκόνης και χωρίς σαθρά τμήματα. Τέτοια παρατηρούνται αρκετά συχνά σε παλαιά κτίρια χωρίς μόνωση. Προαιρετικά πλένουμε με νερό το μπετό και τον τοίχο, ώστε να διασφαλίσουμε ότι έχουν εξαφανιστεί και τα τελευταία υπολείμματα σκόνης ή άλλων ουσιών.

5. Ελέγχουμε την επιπεδότητα κατά την εφαρμογή του συστήματος και επιδιώκουμε με  διακύμανση ±1cm/3m. Όπου παρατηρούνται υψηλότερες διακυμάνσεις χρησιμοποιούμε διαφορετικό πάχος μονωτικού υλικού DUROSOL. Έτσι επιτυγχάνουμε τέλεια επιπεδότητα της επιφάνειας, χωρίς να χρησιμοποιούμε παχιά στρώση του βασικού επιχρίσματος (έτοιμου έγχρωμου σοβά).

6. Η θερμοκρασία εφαρμογής πρέπει να είναι 5oC - 35oC και η υγρασία < 80%. Το καλοκαίρι καλό είναι να διακόπτουμε τις εργασίες πριν το μεσημέρι (περίπου στις 11π.μ.) όταν η θερμοκρασία προβλέπεται να αυξηθεί πάνω από τα όρια θερμοκρασιακής εφαρμογής. Συστήνεται να υπάρχει πρόβλεψη της θερμοκρασίας ώστε με τον ανάλογο προγραμματισμό να μην δημιουργηθούν αστοχίες (ελλιπής κόλληση του DUROSOL, ματίσεις στο επίχρισμα κτλ).

7. Ορίζουμε τη ζώνη "υψηλής στεγάνωσης", η οποία εκτείνεται περιμετρικά του κτιρίου σε ύψος 30cm πάνω από το έδαφος. Απαιτείται η χρήση στεγανωτικού υλικού (πίσσα ή τσιμεντοειδούς στεγανωτικού ή το ανάλογο στεγανωτικό σφραγιστικό της εκάστοτε εταιρείας). Επίσης μετά την τελική στρώση συστήνεται η χρήση αποστραγγιστικής μεμβράνης (όταν το σύστημα έχει χρησιμοποιηθεί και στο υπόγειο).

8. Ζυγίζουμε τις όψεις του κτιρίου και τοποθετούμε τον οδηγό εκκίνησης σε απόσταση 30cm από το έδαφος με τη χρήση βυσμάτων.

9. Αναμειγνύουμε το υλικό επικόλλησης με νερό και το ανακατεύουμε για περίπου 1 λεπτό στις 400 – 500 rpm. Ο χρόνος επεξεργασίας του μίγματος είναι περίπου 1 ώρα.

10. Τοποθετούμε το μείγμα περιμετρικά στο DUROSOL και στο κέντρο της πλάκας, επιδιώκοντας κάλυψη 40% της επιφάνειας του DUROSOL.

11. Επικολλούμε την 1η σειρά του DUROSOL με αλφάδια τον οδηγό εκκίνησης και τις επόμενες διασταυρώνοντας τους αρμούς, ελέγχοντας την επιπεδότητα σε κάθε πλάκα.

12. Προσέχουμε οι πρώτοι αρμοί πάνω από τα ανοίγματα πορτών ή παραθύρων να μη διαμορφώνονται σε συνέχεια των λαμπάδων αυτών.

13. Στα σημεία επαφής του DUROSOL με επιφάνειες άλλων δομικών στοιχείων (π.χ στέγη, μπετόν) τοποθετούμε αφρό πολυουρεθάνης ή ειδική αυτοδιογκούμενη ταινία για να αποφύγουμε τις θερμογέφυρες.

14. Με το πέρας των εργασιών επικόλλησης και ύστερα από 48 ώρες, εξομαλύνουμε με το τριβίδι τις τυχόν διαφορές στις επιφάνειες του DUROSOL, ώστε να πετύχουμε τέλεια επιπεδότητα.

15. Ύστερα τοποθετούμε 5-6 βύσματα/m² με βάθος αγκύρωσης τα 4cm. Αυτά θα προστατεύσουν το σύστημα από σεισμούς και ανεμοπιέσεις. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του υλικού επικόλλησης τα βύσματα τοποθετούνται πάνω από κάποιο υψόμετρο (6-10 μετρα), ενώ συστήνεται η χρήση των βυσμάτων σε όλη την έκταση του συστήματος. Σε περιπτώσεις όπου έχουμε σαθρά υπόβαθρα (π.χ παλαιοί σοβάδες) προτιμούμε βύσματα με μεγαλύτερο βάθος αγκύρωσης για επιπλέον σταθερότητα.

upa plegma
16. Αναμειγνύουμε το βασικό επίχρισμα με νερό, κολλάμε τα γωνιόκρανα, τους νεροσταλλάκτες και τα προφίλ αρμού διαστολής όπου χρειάζεται και στη συνέχεια καλύπτουμε όλη την επιφάνεια του DUROSOL (πάχος στρώσης 3-5mm).

17. Περνάμε το υαλόπλεγμα ενίσχυσης, το οποίο πρέπει να είναι στο έξω 1/3 του πάχους της βασικής στρώσης και να επικαλύπτεται στις ενώσεις κατά 10cm. Επίσης τοποθετούμε τεμάχια υαλοπλέγματος στις γωνίες των ανοιγμάτων για επιπλέον προστασία από ρηγματώσεις.

yliko rolo

18. Για να δημιουργήσουμε τέλεια πρόσφυση στην επιφάνεια του τοίχου ώστε να υποδεχτεί άριστα την στρώση του σοβά που θα ακολουθήσει, περνάμε ένα χέρι αστάρι στην επιφάνεια.

19. Έπειτα από περίπου 2-5 ημέρες ανάλογα τις καιρικές συνθήκες, εφαρμόζουμε το τελικό επίχρισμα το οποίο έρχεται στο χρώμα και το είδος της επιφάνειας που έχετε επιλέξει. Το πάχος του τελικού επιχρίσματος είναι 1-3mm, ανάλογα το είδος του υλικού που θα επιλέξετε.

leomix durosol

Η υψηλή ποιότητα και η ελαστικότητα των υλικών,μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε 10ετή εγγύηση υλικού.Eγγύηση για την εφαρμογή δίνεται από το εκάστοτε συνεργείο.

*Σε υφιστάμενα κτίρια ξεκινάμε από το βήμα 4.

Συντήρηση
Προαιρετικά: βάψιμο κάθε 15-20 χρόνια με ακρυλικό χρώμα.


Για περισσότερες λεπτομέρειες, οδηγίες και γενικότερα πληροφορίες σχετικά με την εξωτερική θερμομόνωση της κατοικίας σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας που έχει περιεχόμενο αποκλειστικά για την εξωτερική θερμομόνωση, πατώντας στο λινκ.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ!

Καλέστε μας στο 210 5747474 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας(πατήστε εδώ)